AGENDA


2024
Zanggroep Encore zingt liederen uit alle windstreken op 8 juni 2024 in de Doopgezinde Kerk aan de Koningsweg 12 in Alkmaar.

Voor de pauze zingen we over de natuur en de seizoenen. Na de pauze gaat het over liefde, hoop, weemoed en verlangen. Muzikale begeleiding is er van Paulien Dekker op de accordeon

De toegangsprijs is 15 euro incl. koffie/thee in de pauze. Kinderen tot 12 jaar gratis. Aanvang 20.00 uur. Kaarten reserveert u bij nellekekos@zonnet.nl. Kaarten aan de zaal contant en gepast betalen. Ook consumpties contant en gepast betalen. U kunt niet pinnen.

2023

GROOTS ALKMAAR
Op 20 april a.s. treden we op voor de Alkmaarse Televisiezender Groots Alkmaar (www.grootsalkmaar.nl). We mogen daar twee liedjes ten gehore brengen.

MUZIEKENHUIS
We gaan we op 11 mei a.s. zingen in het Noordwestziekenhuis voor de daar geïnteresseerde patiënten. Dat doen we samen met vrouwenkoor Eigenwijs en zangtrio Zing Wat.

MEEZINGREPETITIE
Op maandagavond 5 juni a.s. staat er een meezingrepetitie op het programma.
Dus zoek je een koor en lijkt ons repertoire precies op wat je zoekt, meld je dan aan op nellekekos@zonnet.nl met vermelding van je ervaring in het zingen in een koor en in welke stemgroep zingt.

2022

KOFFIECONCERT ZANGGROEP ENCORE
Een impressie https://youtu.be/omAhEfcosvM